Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Obavijest o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine...

MAKARSKA Obavijest o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Na navedenoj stranici nalaze se i obrasci “Ponuda smještaja za raseljene osobe” i “Potvrda o nadzoru stambene jedinice”.

Obzirom da sve osobe koje su smjestile raseljene osobe iz Ukrajine, Ponudu smještaja za raseljene osobe, koja je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, predaju Stožeru civilne zaštite Grada Makarske, ista se predaje Pisarnici Grada Makarske u uredovno vrijeme – poručuju iz Grada Makarske.

Obrazac – Ponudu smještaja za raseljene osobe može se preuzeti na ovom linku ili na porti Grada Makarske (Obala kralja Tomislava 1).

Nakon zaprimanja zahtjeva, Stožer civilne zaštite Grada Makarske provest će neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice koju će dostaviti Ponuditelju.

Građani ispunjeni Obrazac s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu pojedinacni.smjestaj@mup.hr.

MD/foto M.D.

- Oglas -