Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaMAKARSKA BALATURA Podjela nagrada za najljepši balkon, vrt i prilaz u Makarskoj

MAKARSKA BALATURA Podjela nagrada za najljepši balkon, vrt i prilaz u Makarskoj

Podjelom nagrada u prostorijama ureda Turističke zajednice danas je i službeno završena priča ovogodišnjeg natječaja Makarska balatura.

Dobitnike nagrada za najljepši balkon, vrt i prilaz u našem gradu dočekala je direktorica TZ Makarska Hloverka Novak Srzić, zahvalivši im se na uloženom trudu, a nagrade u vrijednosti od po 2.000 i 1.000 kuna osim nje su uručili i gradski vijećnik Ivan Šimić te ravnateljica razvojne agencije MARA Lidija Vukadin Vranješ, odnosno članovi komisije Balatura 2019.koja je imala ne baš lagan zadatak izabrati najljepše među prijavljenima . – Odlučili smo ove godine oživjeti ovo natjecanje kako bi poboljšali i uljepšali izgled naše Makarske. Veliko vam hvala što se tako brinete o svojim vrtovima i balkonima, koji jesu vaši ali su istodobno i nešto što je na ponos čitavom gradu. Neka ove nagrade vama ubuduće potaknu i druge da sade cvijeće i uljepšavaju našu sredinu – kazala je Novak Srzić.

Podsjetimo, 1.nagrada za najljepši balkon pripala je Mladenki Puharić, zatim 1.nagradu za najljepši vrt osvojila je Bosiljka Prdelet, dok je 1.nagradu za najljepši prilaz dobio Mate Ribičić. Uz njih, 2.nagradu za najljepši balkon dobila je Nada Kuran, a 2.nagradu za najljepši vrt Anita Borić.
O.F./ D.A.

- Oglas -