Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA 29. i 30. rujna: Posebna regulacija prometa zbog održavanja Međunarodne biciklističke...

MAKARSKA 29. i 30. rujna: Posebna regulacija prometa zbog održavanja Međunarodne biciklističke utrke

U razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine u Hrvatskoj će se održati 6. izdanje Međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2021. čija treća etapa starta 30. rujna u Primoštenu, a završava u Makarskoj.Obavještavamo građane da se dan uoči utrke u srijedu 29. rujna i na sam dan održavanja utrke u četvrtak 30. rujna, u cilju sigurnosti sudionika utrke i građana, uvodi poseban režim prometa u gradu Makarskoj – podsjećaju iz Grada.

Dana 29. rujna 2021.(SRIJEDA) od 21,00 sat promet će biti obustavljen ulicama: Obala kralja Tomislava(riva) od križanja s Ulicom Stjepana Radića (trajekt), Marineta, Franjevački put, a zatvoreno će biti i parkiralište ,,Rupa”.

Za potrebe postavljanja infrastrukture za manifestaciju najkasnije do 30. rujna 2021.(ČETVRTAK) u 8,00 ujutro moraju biti slobodna sva parkirališna mjesta u ulicama: Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put, te gradska parkirališta ,,Rupa” i ,,Osejava”. Automobile koji ne budu uklonjeni na vrijeme premjestit će specijalno vozilo o trošku vlasnika.

Dana 30. rujna 2021.(ČETVRTAK) od 6,00 sati promet se obustavlja ulicama: Ulica kralja Zvonimira(od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV. kod supermarketa Tommy), Obala kralja Tomislava, Marineta, Ulica Franjevački put. Na dan utrke bit će obustavljen promet i u svim sporednim ulicama koje imaju izlaz na ulice koje čine trasu utrke(Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put). Poseban režim prometa trajat će sve do završetka utrke i odlaska svih sudionika i pomoćnog osoblja.

Ovim putem molimo sve privatne iznajmljivače da o posebnoj regulaciji prometa na području grada izvijeste svoje goste bilo da u vrijeme posebne regulacije prometa imaju ,,check in” ili koriste parkirališno mjesto koje u četvrtak zbog održavanja utrke mora ostati prazno.

Napominjemo da će 6. izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, čija se treća etapa vozi kroz Makarsku, imati priliku vidjeti gledatelji u 190 zemlja pa ne čudi što utrku CRO Race nazivaju najljepšom razglednicom Hrvatske. Stoga sve građane pozivamo na razumijevanje i strpljenje u prometu te da nam se u četvrtak 30. rujna pridruže na gradskoj rivi na dočeku svjetske biciklističke elite -poručuju iz Grada.
MD/foto MD

- Oglas -