Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaSPORTLiga veterana: Prvaci uvjerljivi, neizvjesna borba za najboljeg strijelca

Liga veterana: Prvaci uvjerljivi, neizvjesna borba za najboljeg strijelca

Četvrtak je donio nove susrete u Ligi veterana. Natjecanje je stiglo do pretposljednjeg, 14. kola, no s obzirom da je prošli tjedan Kavana Romana potvrdila naslov prvaka, rezultatske neizvjesnosti više nema.

Najzanimljivija utakmica 14. kola bila je ona između Fast food Monaca i Makarske Touristik. Dvoboj drugoplasirane i trećeplasirane momčadi lige ispunio je sva očekivanja, a na kraju je završilo podjelom bodova (2:2). Preostale dvije utakmice nisu ponudile ni najmanju napetost.

Dapače, Kavana Romana i Tučepi United stigli su do uvjerljivih pobjeda nad Grupacijom Klis i Zagorom Era Commerce. Novi prvaci do slavlja nad Klišanima došli su „teniskim“ rezultatom (2:6), dok su Tučepljani ekipu Zagore ispratili s pet golova u mreži (2:5).

Iako je borba za prvo mjesto završena, ona za najboljeg „topnika“ lige i dalje traje. Dapače, uoči posljednjeg kola napetost je na vrhuncu. Borba za zlatnu kopačku Lige veterana vodi se između Jure Radića i Joska Raffanelija, a obojica su u dosadašnjem dijelu prvenstva postigla po 12 pogodaka. Odluka o najboljem past će za nešto manje od dva tjedna, kada se igra posljednje, 15. kolo (u četvrtak se igra pretkolo kupa).
Dora Srzić/ foto Manuela Križanović/UMN Makarska

Posljednje kolo ovogodišnjeg izdanja veteranske lige na rasporedu je u četvrtak, 30.03.
Parovi su:
KAVANA ROMANA – ZAGORA ERA COMMERCE
MAKARSKA TOURISTIK – GRUPACIJA KLIS
TUČEPI UNITED – FAST FOOD MONACO

- Oglas -