Ponedjeljak, 15 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaLAUC ĆE TUŽITI ZORANA ŠPRAJCA ZBOG KOMENTARA "Moja tolerancija je stvarno velika,...

LAUC ĆE TUŽITI ZORANA ŠPRAJCA ZBOG KOMENTARA “Moja tolerancija je stvarno velika, no postoje granice…”

Znanstvenik Gordan Lauc je najavio tužbu protiv novinara Zorana Šprajca zbog komentara na društvenim mrežama.

Šprajc je, naime, podijelio tekst Večernjeg lista pod nazivom “Ako niste,pitajte se zašto većina medija ignorira manipulativne optužbe Lauca i Bakića” uz komentar:

“Jedna od rijetkih ozbiljnih analiza koja razotkriva ovu dvojicu opsjenara čija je šarlatanska propaganda zavela mnoštvo ljudi. Teško je reći koliko njih je zbog idiotskih uvjerenja koja su im ova dvojica usadila u glavu potpirujući predrasude i neznanje završilo na respiratoru ili u mrtvačnici ali svaka obitelj koja je ostala bez nekog od svojih najmilijih, trebala bi pročitati ovaj članak. Mir i dobro. ” napisao je Šprajc.

Lauc je uskoro odgovorio: “Moja tolerancija je stvarno velika, no postoje granice nakon kojih čak i tolerancija radi više štete nego koristi. Ovaj beskrajno bezobrazni tekst koji vrijeđa i insinuira Nenadovu i moju krivnju za nečije smrti naprosto mora rezultirati pravnim posljedicama.

Sutra imam sastanak s odvjetnikom na tu temu, ako netko slučajno ima arhivirane još neke prethodne primjere utuživih objava, stavite mi linkove ili screenshotove u komentare na ovu objavu.” – poručuje Lauc.

MD/foto FB

- Oglas -