Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotLAG ADRION POZIVA Prijavite se u 'Klub za zapošljavanje - Jobclubs Adrion'...

LAG ADRION POZIVA Prijavite se u ‘Klub za zapošljavanje – Jobclubs Adrion’ zaključno do 7.lipnja

Kako je objavio Grad Makarska, pozivaju se nezaposlene mlade osobe do 29 godina starosti za sudjelovanje u projektu ‘JobclubsAdrion – uđi i Ti u svijet rada!’ čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa Adrion, a partneri Grad Makarska, Splitsko – dalmatinska županija, Grad Omiš, Grad Vrgorac, CEDRA te Pučko otvoreno učilište Imotski. Opći cilj je doprinijeti povećanju zapošljivosti nezaposlenih do 29 godina starosti, koji spadaju u ranjivu skupinu prema Strategiji razvoja ljudskih potencijala 2014.-2020. na području Splitsko-dalmatinske županije. Specifični cilj je osigurati podršku mladim nezaposlenima pokretanjem klubova za nezaposlene.

Naime, mladi će u sklopu ovog projekta polaziti trotjedne radionice gdje će naučiti gdje i kako pretraživati oglase za posao, kako napisati kvalitetan životopis, molbu, predstaviti se poslodavcu, komunikacijske vještine isl. Inovativni pristup projekta osiguran je kroz speeddating koji će pružiti priliku mladima da se predstave poslodavcima kako bi stečena znanja i vještine mogli izravno primijeniti te odmah dobiti povratnu informaciju ali i mogućnost zaposlenja za vrijeme trajanja projekta.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 021/608-411 ili osobno u sobi br. 14a u zgradi Grada Makarske (Obala kralja Tomislava 1), do 7. lipnja 2019. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III.
O.F.

- Oglas -