Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTKonoba Intrada obranila prošlogodišnji naslov i ponovo osvojila turnir Makarana

Konoba Intrada obranila prošlogodišnji naslov i ponovo osvojila turnir Makarana

Nakon prospavane noći još nismo sigurni je li iza nas Makarana 2021. ili Makarana 2022.?!

Za to su najzaslužniji igrači KONOBE INTRADA koji su ponovili dobru igru s prošlogodišnjeg turnira te obranili naslov! Jedina razlika je što su lani osvojili novčanu nagradu od 20.000,00 kn u Gradskoj sportskoj dvorani, a ove godine su dobrom igrom na parketu Apfel Arene postali bogatiji za 30.000,00 kn. Očito im godi Makarski zrak, a najviše među njima Antoniu Repiću, koji je drugu godinu za redom proglašen najboljim igračem turnira.

Samo finale je bilo jako zanimljivo, igrao se dobar mali nogomet, a makarska publika je mogla uživati (nešto više od dvjestotinjak ljudi). Sv. Josip je dobro otvorio utakmicu te čvrstom igrom i visokim presingom stvarao probleme svom protivniku. Ivan Šarić u 5.minuti zabija za vodstvo i slavlje na klupi Sv. Josipa. Nakon uvodnih desetak minuta Konoba Intrada preuzima inicijativu te plete mrežu oko gola protivnika, prilike sijevaju na sve strane, da bi Burilović u 12. pa Repić u 16. minuti utakmice donijeli preokret i vodstvo Konobe Intrade.

U nastavku utakmice Intrada je imala niz prilika za povećanje vodstva, ali Duje Zemunik je branio jako dobro, kada smo u obzir uzeli i obranjeni deseterac, pa dva šesterca u 1/2 finalu protiv Hotela Park, Duji zasluženo ide titula najboljeg vratara turnira!

Spomenit ćemo još da je u utakmici za 3. mjesto jako raspoložen bio Mario Pavo Mikulić koji zabija hattrick i svojoj momčadi donosi medalje brončanog sjaja, novčanu nagradu od 5.000,00 kn, a sebi laskavu titulu najboljeg strijelca ovogodišnjeg turnira!

Po završetku finalne utakmice usljedila je svečana dodjela nagrada u Apfel Areni.
Nagradu za najboljeg vratara Duji je uručio predstavnik tvrtke Maraska, nagradu za najboljeg igrača su uručili predstavnici tvrtke Dukat, dok je nagradu za najboljeg strijelca uručio gospodin Lukić u ime Lukić projekta. Čast za dodjelu pehara, medalja i novčanih nagrada je također pripala našim sppnzorima, pa je tako u ime tvrtke Inženjering Georad nagradu za 4.mjesto momčadi Gornje Vale iz Drvenika uručio Mario Kurilj, nagradu za 3. mjesto ekipi Hotel Park iz Širokog Brijega je uručio Kristijan Dugandžić ispred tvrtke Makarska Touristik, pehar i medalje te novčanu nagradu za osvojeno 2. mjesto dodijelio je Josko Šaric Škaro (AB Adrion nekretnine) ekipi Sv. Josip Dugi Rat Jako sport, dok je pehar pobjednicima KONOBI INTRADA iz Kaštel Novog u ime grada Makarske uručio gospodin Ante Bilić.

Za kraj se želimo zahvaliti svim našim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovogodišnjeg turnira. Također se moramo i zahvalit svim ekipama na dolasku u naš grad i sudjelovanje na Makarani 2022. Svima želimo sretnu i uspješnu Novu godinu, a mi vam obećavamo da ćemo dogodine biti još bolji domaćini – poručuju organizatori.
MD/ foto Makarana 2022.

- Oglas -