Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaKino Mediteran poziva na radionicu izrade filmskih plakata za djecu

Kino Mediteran poziva na radionicu izrade filmskih plakata za djecu

Kino Mediteran Makarska u suradnji s Apfel Arena, u nedjelju 14.1. organizira radionicu izrade filmskih plakata za djecu od 5 do 7 godina u Apfel Areni.

Program kreće od 17 sati projekcijom Krenimo od nule gdje će mališani pogledati 4 domaća, kratka, animirana filma nastala prema dječjim slikovnicama. Projekcija filmova traje 42 minute.

Mališani će se nakon projekcije okupiti kod info pulta Apfel Arene, a zatim će sat i pol vremena provesti u fantastičnom svijetu mašte: izradi filmskog plakata za odgledane filmove, uz stručno vodstvo Ivane Antunović.

Kako su objavili organizatori sudjelovanje je besoplatno, a broj mjesta ograničen na 15 djece. Prijave se obavljaju na ulaznice@kinomediteran.hr, a sav materijal za sudionike je osiguran.

Radionica se održava u suradnji sa Split Nomad Gallery. Ivana Antunović, magistra edukacije likovne kulture i likovne akademije diplomirala je na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu i studij u području kreativne terapije, te specijalizacije u grafici. Radi kao predmetna učiteljica u osnovnoj školi, a iza sebe ima i samostalnu izložbu, te više skupnih izložbi i sudjelovanja na likovnim projektima. Od 2019. pohađa neformalni studij za waldorfsku učiteljicu pri Institutu Waldorf pedagogije u Zagrebu.

- Oglas -