Nedjelja, 10 prosinca, 2023
NaslovnicaSPORTKICKBOXING Borci Mawashija i dalje nižu medalje, evo rezultata iz Slunja

KICKBOXING Borci Mawashija i dalje nižu medalje, evo rezultata iz Slunja

U subotu 2.travnja održano je natjecanje u Slunju, 10. Memorijal Josipu Joviću, prvoj Hrvatskoj žrtvi Domovinskog rata. Nastupilo je više od 250 natjecatelja a borci Mawashia nastupili su u uzrastu početnika,mlađih kadeta,starijih kadeta i juniora.

U uzrastu početnika za Mawashi nastupili su Lara Jesić i Franko Jukić.Lara je nastupila u kategoriji +36 kilograma te izvrsnim borbama osvojila svoju prvu zlatnu medalju.Franko Jukić nastupio je u kategoriji +47 kilograma te u finalu gubi borbu i osvaja srebrenu medalju.

U uzrastu djevojčica nastupile su Lucija Kuran i Lara Ješić. Luce u kategoriji do 33 kilograma gubi finalnu borbu i osvoja srebro, dok Lara ponovno dolazi do zlatne medalje u kategoriji djevojčica te svoje prvo natjecanje završava odličnim uspjehom.

U mlađim kadetima nastupio je Marin Matić u kategoriji +47 kilograma te uzeo broncu.Lucija Brbić i Cvita Crljen su nastupile u uzrastu mlađih kadetkinja te osvojile broncu u kategoriji do 32 kilograma.

U starijim kadetima nastupili su Marko Zelić i Toni Ursić u disciplini light contact.Marko Zelić je nastupio u kategorijama do 63 i 69 kilograma te odličnim nastupom osvaja zlatnu medalju u kategoriji do 69 kg, u kategoriji do 63 kg gubi finale te ostaje na osvojenoj srebrenoj medalji. Toni se borio u kategoriji do 52 kilograma i osvojio broncu.

U uzrastu juniora u disciplini KL za Mawashi nastupio je Ivan Matej Svaguša u kategoriji do 84 kg te se okitio zlatnom medaljom.

MD/foto KBK Mawashi

- Oglas -