Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaKBK MAWASHI Boban, Ursić, Grbavac i Jozipović zlatni na međunarodnom Alpe Adria...

KBK MAWASHI Boban, Ursić, Grbavac i Jozipović zlatni na međunarodnom Alpe Adria Openu

Borci makarskog KBK Mawashi uspješno su odradili međunarodni turnir Alpe Adria Open 2019. u Puli,vrativši se kući s ukupno 16 odličja, dok je klub zauzeo treće mjesto u ukupnom poretku.

Što se tiče point-fightinga, čak tri zlatne medalje osvojila je Sara Boban, nastupivši u uzrastu djece do 33 i 36 kg, kao i mlađih kadetkinja do 32 i 37 kg. Sara je svojim nastupom zaslužila titulu najbolje djevojčice na turniru.Toni Mendeš je nastupio u uzrastu mlađih kadeta početnika preko 47kg, gdje je stigao do polufinala i naposlijetku osvojio brončanu medalju. Toni Ursić se borio u uzrastu mlađih kadeta do 37 i 42kg, a u prvoj kategoriji poražen je u finalu rezultatom 10:8, te je osvojio srebrnu medalju. No, u kategoriji do 42 kg Toni je također stigao do finala, a tamo se susreo s klupskim kolegom Markom Zelićem te osvojio zlato a Marko, dakako, srebro. Sam Marko Zelić, pak, osvojio je broncu u kategoriji do 47 kg, Leon Nola dvije brončane medalje u starijim kadetima do 47 i 52kg, dok je Lana Grbavac dogurala do srebra u kategoriji starijiih kadetkinja do 50kg.

Filip Grbavac nastupio je u light-contactu, u kategoriji starijih kadeta do 69kg, te osvojio srebrnu medalju. David Jozipović je nastupio u juniorima do 74 i 79kg te pobijedivši sve protivnike osvaja dvije zlatne medalje i titulu najboljeg juniora u light contactu na turniru. Filip i David su također nastupili i u kick-lightu. Filip je s dvije izvrsne pobjede osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 69kg, a David srebrnu do 74kg.
O.F.

- Oglas -