Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotIZNESITE CVIJEĆE I UKRASITE BALKONE Nagradni natječaj Makarska balatura trajat će sve...

IZNESITE CVIJEĆE I UKRASITE BALKONE Nagradni natječaj Makarska balatura trajat će sve do ponedjeljka 1.srpnja

Nagradni natječaj za izbor najljepšeg balkona, prilaza ili dvorišta u gradu Makarska balatura ipak će potrajati još punih mjesec dana, zaključno sve do ponedjeljka 1.srpnja, doznajemo iz Turističke zajednice Makarska. Iako je akcija trebala završiti ovog vikenda, u subotu 1.lipnja, organizatori su nakon zamolbi građana ipak naposlijetku odlučili produljiti rok.

Naime, komisija koja će na kraju odabrati najljepšu makarsku balaturu već je do danas kuvertirala 20-ak prijavljenih lokacija, no zahvaljujući ponajviše lošem vremenu nije bilo malo Makarana koji su zatražili dodatan rok ne bi li svoje balature ipak stigli ukrasiti što ljepše i sa što više cvijeća. – Primili smo, pogotovo posljednjih dana, dosta poziva s molbom da natječaj potraje. Neki su građani tek sada posadili cvijeće jer je loše vrijeme učinilo svoje, neki nisu uspjeli poslati kvalitetne slike a željeli bi sudjelovati, tako da smo na kraju odlučili svima izići u susret. Osim toga, svima koji nisu toliko vični u fotografiranju, ili nemaju dobar aparat ili mobitel, pomoći ćemo tako što ćemo im sami osigurati kvalitetne slike. Sve što trebaju je javiti nam se i ostaviti adresu – kazat će direktoricaTurističke zajednice Makarska Hloverka Novak Srzić.

Akcija je pokrenuta još u ožujku s namjerom da Makarska u što cvjetnijem izdanju dočeka početak turističke sezone, a ako je suditi po fotografijama koje su dijelom sami građani do sada poslali na natječaj, a dijelom snimila naša ekipa u šetnji gradom, čini se da je do sada polučila sasvim solidan efekt. – Osnovna namjera nam je potaknuti sugrađane da iznesu cvijeće i ukrase svoje balkone i  prozore, jer uređivanje balatura oduvijek je bila tradicija koja se njegovala u našem gradu. Neka nam grad uvijek bude cvjetan i mirisan – poručuje direktorica TZ Makarska.

O.Franić

PRIJAVITE SE DO 1.SRPNJA NA NAGRADNI NATJEČAJ MAKARSKA BALATURA

Podijelite svoje fotografije (ili fotografirajte one balature koje vam se sviđaju) na svojim Instagram i Facebook profilima uz hashtagove:
#makarskabalatura
#embracedbynature
#visitmakarska

Popunite prijavnicu i uploadajte svoje slike putem ovog linka 

Ili – svoje podatke zajedno sa fotografijama prozora ili balkona pošaljite na mail balatura@makarska-info.hr do 01.07.2019.

Za informacije se možete obratiti i Turističkoj zajednici Makarska na broj telefona 021 612 002 

1. Nagrada: 2 000,00kn
2. Nagrada: 1 000,00kn
3. Nagrada: 500,00 kn

 

 

 

 

 

 

- Oglas -