Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaIZBORI 2021.IZBORI 2021: PRIOPĆENJE NLO 'Podržite Nezavisnu listu Osejava i zajedno osvjetlajmo...

IZBORI 2021: PRIOPĆENJE NLO ‘Podržite Nezavisnu listu Osejava i zajedno osvjetlajmo obraz Makarske’

Posljednje sate predizborne kampanje članovi NLO-a iskoristili su i za priopćenje u kojem su pozvali Makarane da im daju glas na predstojećim izborima. Prenosimo ga u nastavku.

“Dragi sugrađani,
predizborna kampanja došla je do samog kraja. U posljednjih mjesec dana smo iskreno komunicirali svoj raniji i budući rad. Posjetili smo sve makarske kvartove, pažljivo saslušali naše sugrađane i čuli brojne probleme iz njihovog okruženja. Upravo su ti svakodnevni problemi motiv našeg ulaska u politiku.

Kroz naš izborni program, čijoj smo izradi ozbiljno pristupili analizirajući gradsku problematiku, ponudili smo realna i provediva rješenja koja su ključ oporavka našeg grada.
Pozivam sve sugrađane da u nedjelju izađu na izbore i svojim glasom podrže kandidacijsku listu broj 7 za Gradsko vijeće, kao i listu broj 2 za gradonačelnicu i zamjenika.
Podržite Nezavisnu listu Osejava i zajedno osvjetlajmo obraz naše Makarske. Krenimo u smjeru kojeg zaslužujemo – naprijed” – stoji u priopćenju kojeg potpisuje Ivana Miočević Franić, kandidatkinja NLO za gradonačelnicu Makarske.
M. D.

- Oglas -