Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaIZBORI 2021.IZBORI 2021 Paunović koji vodi za čak 1000 glasova kaže da nije...

IZBORI 2021 Paunović koji vodi za čak 1000 glasova kaže da nije gotovo, isto kaže i Brkan

Zoran Paunović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika, prema privremenim rezultatima vodi za čak 1000 glasova u utrci za gradonačelničku fotelju. Naime, u prvom je krugu dobio 2972 glasa, a protukandidat s HDZ-ove liste Jure Brkan 1984 glasa.

– Makarska je danas odlučila birati promjenu, to mi je jako drago, ali još nije gotovo. Za 15 dana je drugi krug, očekujem da će većina birača i u drugom krugu glasovati za nas, pa da ova promjena bude potpuna. No naglašavam, nije gotovo, čeka nas još 15 dana kampanje, oprezno je komentirao Paunović.

Jure Brkan zahvalio se svima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su dali glas Marini Andačić Krivić kao kandidatkinji za zamjenicu te njemu kao kandidatu za gradonačelnika, no i onima koji su dali glasove za župana odnosno HDZ-ovu listu za županijsku skupštinu.

– Poruka naših birača je jasna, nije ono što smo s nadali, no s druge strane, na dobroj smo osnovici da ovo preokrenemo i u drugom krugu dođemo do pobjede. Mi imamo ostvarenje iza sebe, imamo dobar i realan izborni program. Očigledno u dosadašnjem periodu kampanje nismo dobro to iskomunicirali s našim biračima, nadamo se da će sve to razumjeti i da će nam za dva tjedna dati više glasova.

Realno je očekivati da ćemo dobiti više jer je bio slab bio odaziv na birališta, osobito glasača koji su za nas glasali. Vjerujem da ćemo komunikacijom s građanima bolje približiti naš program i objasniti im što smo ostvarili u protekle četiri godine kao i ono što planiramo u naredne četiri godine, komentirao je Brkan.

Ivona Ćirak /foto O.F.

- Oglas -