Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaIZBORI 2021.IZBORI 2021 Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih organizirali druženje s Makaranima

IZBORI 2021 Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih organizirali druženje s Makaranima

Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih danas je tijekom predizbornih aktivnosti za županijsku skupštinu, u Makarskoj održala druženje sa građanima.

Nositeljica liste Vladimira Mascarell ukazala je na problem konstantne devastacije najvećeg makarskog javnog dobra, makarskih plaža, i pozvala sve građane da se priključe akciji za njihov spas tako da im daju glas na nadolazećim izborima.

U razgovoru sa Nenom Mozarom izneseno je i da nije u pitanju samo devastiranje plaža, nego i samog grada, ali i županije, i to već dugoročno.

Mira Zenčić, koordinatorica Alternative za makarsko područje, pozvala je glasače, naročito one koji nemaju običaj izlaska na izbore da dobro razmisle i uzmu u obzir da svojim glasom za godinu dana nečijeg mandata gube 20.000 – 25.000 kuna, što u četiri godine iznosi do 100.000 kuna bespovratno.

-Biste li Vi nekom bespovratno dali te novce, a uz to dobili i jako loše upravljanje županijom – upitala je Zenčić.

Zadranka Barbara Berber, aktivistica koja je nedavno dospjela u javnost zaustavivši prolazak kamiona s materijalom za nasipanje plaže Osejava pozvala je svoje Zadrane da izađu na izbore, motivirajući ih da se aktiviraju i u Zadarskoj županiji te daju svoju podršku Akciji mladih.

Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih je platforma koja okuplja nestranačke kandidate i udruge sa cijelog područja Splitsko – dalmatinske županije gdje svi imaju iste i/ili slične probleme koje treba rješavati na županijskoj razini.

R.I.

 

- Oglas -