Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAIZ SAVJETOVALIŠTA LANTERNA Nastavak rada grupe samopomoći za mlade

IZ SAVJETOVALIŠTA LANTERNA Nastavak rada grupe samopomoći za mlade

Kako javljaju iz Savjetovališta Lanterna, u sklopu projekta „Možeš, ako misliš da možeš“, podržanog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, uskoro nastavljaju s radom i Lanternine grupe samopomoći za mlade. Grupe su edukativnog karaktera i cilj grupa je rad na sebi i unaprjeđenje odnosa, a vodit će ih psihologinje i psihoterapeutkinje Matea Jukić Talaja i Ivona Vučić. Pozivaju se stoga sve zainteresirane mlade osobe do 29 godina da se priključe, a termini će biti određeni nakon formiranja grupe polaznika.

Osim grupa samopomoći, u Lanterni nastavljaju i s ciklusom radionica Prošlost, sadašnjost i budućnost makarskog turizma, kroz projekt Osvijesti i prihvati promjenu, a radionice su namijenjene učenicima 1. i 2. razreda hotelijersko tehničkog smjera. Voditelj će biti prof. povijesti Neven Jović koji će s učenicima obrađivati teme koje se tiču povijesnog razvoja makarskog turizma, aktualnog stanja te budućnosti Makarske u skladu sa svjetskim turističkim trendovima i tehnologijom.Savjetovalište Lanterna, kao i do sada, nastavlja s pružanjem usluga savjetodavnog i terapijskog rada svakog radnog dana od 8 do 13 sati te ponedjeljkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

Pomoć za učenju se također nastavlja, a za sve usluge prethodno se mora dogovoriti termin na broj telefona 021/616-992 ili putem email adrese savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr.

O.F. / foto Savjetovaliste Lanterna

- Oglas -