Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKInstagram od sada omogućuje prikaz s kojim računima najviše i najmanje komunicirate

Instagram od sada omogućuje prikaz s kojim računima najviše i najmanje komunicirate

Instagram je dodao značajku koja vam omogućuje sortiranje računa koji pratite putem “Najviše se prikazuje u feedu” i “Najmanje interaktivno s njima”. Od tamo korisnici mogu upravljati svojim statusom praćenja i obavijestima ili isključiti račun.

Instagram vas zapravo približava ljudima i stvarima do kojih vam je stalo – ali znamo da se s vremenom vaši interesi i odnosi mogu razvijati i mijenjati”, kažu u tvrtki. “Bez obzira na to što diplomirate, preselite se u novi grad ili ste opsjednuti novim interesom i pronađete zajednicu, želimo vam olakšati upravljanje računima koje pratite na Instagramu kako bi oni najbolje predstavljali vaše trenutne veze i interese.

Značajka je prilično korisna ako želite smanjiti broj računa i poboljšati svoje iskustvo rada na Instagramu. Instagram je nedavno dodao i mogućnost sortiranja vašeg popisa s liste od najranijeg do najnovijeg praćenja, što bi trebao biti zabavan (ili zastrašujući) pogled na odnose koje ste prestali njegovati i podsjetnik na ljude s kojima više ne razgovarate

M.D.A.

- Oglas -