Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaHOTEL METOR DOBIJA NOVO RUHO: Novi bazeni i pametne sobe vrijedni 9,5...

HOTEL METOR DOBIJA NOVO RUHO: Novi bazeni i pametne sobe vrijedni 9,5 milijuna eura

S posljednjim danima listopada hotel Meteor u Makarskoj napustili su zadnji gosti a na teren stigli strojevi koji su otpočeli s gradnjom novih, otvorenih bazena te radovima na uređenju unutrašnjosti hotela. Kako je izjavio Joško Lelas, član Uprave Imperial riviere i direktor makarske Podružnice za turizam Hoteli Makarska, riječ je o investiciji ‘teškoj’ oko 9 i pol milijuna eura, što je jedna od najvećih investicija u ovaj hotel.

Nakon što smo lani renovirali 111 soba i restoran, došao je na red vanjski bazen koji je u jako lošem stanju. On će se srušiti a zamijenit će ga novi, konceptualni bazen koji se uklapa u našu viziju obiteljskog hotela. Bit će tu i bazen za djecu a sunčalište će dobiti novu dimenziju jer oko bazena više neće biti nikakvih objekata. Projektom će se urediti i unutarnji bazen, kao i 160 preostalih soba, koje će postati pametne sobe s više komfora i puno prilagođenije obiteljskim boravcima.
Foto: Duje Antonini

Svi radovi trebali bi biti završeni do početka svibnja iduće godine i za velika kašnjenja nema mjesta, budući prodaja za iduću sezonu ‘računa’ s tim vremenskim rokom.

– Istina da nam je vrijeme ovih dana malo otežavajući faktor no ne usporava nas značajno, budući da je u tijeku faza radova čije izvođenje ne ovisi o vremenskim uvjetima. Vjerujem kako će realizacija cijelog projeka proteći prema planu i kako će naši gosti uistinu uživati u novom ruhu hotela – zaključio je Joško Lelas.

M.D.

- Oglas -