Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaHIT PREDSTAVA Puni pansion stiže 16.veljače u dvoranu Arte

HIT PREDSTAVA Puni pansion stiže 16.veljače u dvoranu Arte

Hit predstava Puni pansion uskoro stiže i u Makarsku, a domaća publika moći će je pogledati 16.veljače u 19 sati u dvorani Arte.

Puni pansion komedija je o kojoj se i dugo nakon praizvedbe još uvijek priča. Iako je Katarina Baban i dosad kao glumica bila zapažena i priznata, talent koji je pokazala spretno igrajući više od nevjerojatnih 20 uloga istovremeno u “Punom pansionu” zaista je vrijedan divljenja. Jer bila bi to samo još jedna duhovita predstava koja opisuje potpuno suludi radni dan honorarne djelatnice na recepciji u sezoni uz svemoguće izazovne zahtjeve gostiju, vlasnika, privatnog života.

Ali nakon što predstava završi i prestanete razmišljati o svemu što Vas je nasmijalo i koliko je samo gorke istine u poslovnom izrabljivanju, najednom Vam sine kako je svu tu silnu energiju, duhovite dijaloge, brze izmjene scena i likova odradila samo jedna i jedina Katarina Baban!

Priča je nastala iz pera poznatog pisca, dramaturga i novinara Igora Weidlicha prema motivima velikog Broadwayskog hita ‘Fully Committed’.

Režiju za predstavu potpisuje vrlo talentirana Tihana Strmečki a nastala je u koprodukciji B GLAD Produkcije i KD “Vatroslav Lisinski”.
MD/ foto PR

- Oglas -