Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaMOZAIKHAJDUK I DINAMO UOČI DERBIJA SE PREPUCAVAJU NA FEJSU: Toplo se odjenite...

HAJDUK I DINAMO UOČI DERBIJA SE PREPUCAVAJU NA FEJSU: Toplo se odjenite obzirom na -14

Hajduk i Dinamo danas igraju još jedan derbi, što je navijačima uvijek napeto. No, klubovi su odlučili još malo začiniti stvar, podbadajući se na Facebooku. Sve je pokrenuo Hajduk koji je u ponedjeljak navečer objavio pjesmu ‘Piši mi’, grupe Magazin. Aludirali su time na činjenicu da će trener Nenad Bjelica i sutra voditi Dinamo iako je zbog psovanja i vrijeđanja sudaca zaslužio jednomjesečnu suspenziju – piše Telegram.hr

Iz Dinama su brzo odgovorili na provokaciju i još sinoć objavili mnogima omiljenu dječju pjesmicu, ‘Zeko i potočić’ uz poruku. “Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite obzirom na -14°C s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima”, napisali su aludirajući na 14 bodova zaostatka koje splitski klub ima za njima.

Hajduk je ubrzo odgovorio pjesmom Vice Vukova ‘Pismo ćali’ i porukom: “Svak mi se ruga da si uteka…” uz što su još i pozvali navijače da dođu na derbi. Sudeći po komentarima ispod Hajdukove objave, aludira se na Zdravka Mamića koji se trenutno, podsjećamo, nalazi u Međugorju u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

M.D./

- Oglas -