Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaGRADSKA UPRAVA Sandra Vranješ, Lara Rakušić Ivanković, Matko Lovreta privremeni pročelnici

GRADSKA UPRAVA Sandra Vranješ, Lara Rakušić Ivanković, Matko Lovreta privremeni pročelnici

Iako Grad Makarska nije objavio akt o imenovanju privremenih pročelnika u Gradu Makarskoj, niti se s popisa zaposlenika koji je u izradi može zaključiti tko je na čelu kojeg odjela, doznajemo kako su imenovanja ipak obavljena. Matko Lovreta, bivši pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti, sad je na čelu Odjela za razvoj, komunalne djelatnosti i urbanizam kao privremeni pročelnik.

Sandra Vranješ zamijenila je dugogodišnjeg Dražena Kuzmanića na čelu Upravnog odjela za javne potrebe i društvene djelatnosti, a Ivana Kraljević Radalj ionako je na funkciju Odjela za financije, proračun i naplatu potraživanja došla putem natječaja te će tu i ostati.

Lara Rakušić Ivanković privremena je pročelnica Odjela za opće poslove i imovinu grada.

Osim Sandre Vranješ sva su imena i do sada bila čelna, s tom razlikom da je Lara Rakušić Ivanković bila predstojnica Ureda gradonačelnika.

Gradonačelnika Zorana Paunovića namjeravali smo upitati kad će ići natječaji te u kojoj je fazi izrada sistematizacije, ali od jučer ga nismo uspjeli dobiti na telefon. Podsjetimo kako je 1.siječnja ove godine na snagu stupila nova odluka o ustrojstvu i djelokrugu rada gradske uprave koja je dosta “pretumbala” neke odjele i njihov opis poslova, ali se sa sistematizacijom krenulo nakon toga. Najavljeno je kako će biti u zakonskom roku koji obvezuje Grad da ju objavi i stavi na Vijeće u roku od 60 dana.

Ivona Ćirak /foto

- Oglas -