Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaGRADSKA KNJIŽNICA U petak promocija knjige Jurice Pavičića "Mater Dolorosa"

GRADSKA KNJIŽNICA U petak promocija knjige Jurice Pavičića “Mater Dolorosa”

U petak, 3.ožujka, u Gradskoj knjižnici održat će se promocija novog, željno iščekivanog romana Jurice Pavičića “Mater Dolorosa”. Početak predstavljanja knjige je u 18 sati.

– “Mlada Ines Runjić sprema se za nedjeljnu smjenu na recepciji hotela u centru grada. Njezina majka Katja obavlja kućanske poslove uznemirena zbog susjeda koji je prisvojio zajednički prostor svih stanara i počinje ga pretvarati u vlastiti apartman. Policajac Zvone Carev žuri pak u napuštenu tvornicu zbog vijesti o pronađenom tijelu.
Neće proći dugo dok se ne dozna da je riječ o tijelu sedamnaestogodišnje Viktorije Zebe, kćeri jedinici iz ugledne obitelji. I dok policija, pritisnuta bijesom javnosti, medija, ali i moćnih poznanika obitelji Zeba, užurbano pokušava privesti počinitelja, sudbine dotad međusobno nepoznatih ljudi zauvijek će se ispreplesti…”
˝Mater Dolorosa˝ odličan je krimić o tome što smo spremni žrtvovati kako bismo zaštitili one koje volimo, ali i neumitnim posljedicama takvih odluka. Više o romanu doznati ćemo u razgovoru sa autorom, poručuju iz Gradske knjižnice.
M.D./foto M.D.
- Oglas -