Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaGradska knjižnica Makarska pripremila bogati program za Mjesec hrvatske knjige

Gradska knjižnica Makarska pripremila bogati program za Mjesec hrvatske knjige

Gradska knjižnica Makarska priprema bogati program u sklopu ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige, te najavljuju brojna događanja i gostovanja u razdoblju od 15. listopada do 15. studenog. Što su sve pripremili, pročitajte u nastavku.

Program će otvoriti naš poznati meteorolog ZORAN VAKULA sa svojim Vremenastim pričama za naše najmlađe korisnike.

“Zašto ptice pjevaju” nova je slikovnica glumice MILE ELEGOVIĆ koja će u našoj knjižnici održati promociju s elementima stand up showa i kazališne forme, jer animirajući male gledatelje, koji uz Milu, čitaju slikovnicu, improviziraju i stvaraju mali književno- kazališni show.

ZORAN ŽMIRIĆ promovirati će svoj bogati književni opus, a NIKOLA BORIĆ- prirodnjak koji je napustio svoju uspješnu karijeru kondicijskog trenera i otišao živjeti – u šumu, govoriti će o svojoj knjizi “Šuma je moj dom”.

Ne zaboravite rezervirati datum za promociju nove knjige “Čiji si ti mali?” vašeg omiljenog knjižničara i makarskog kroničara MARINA SRZIĆA.

Bilježimo Vas i na promociju Bilog libra BORISA DEŽULOVIĆA.

Duhovito i groteskno, bizarno i gorko, ironično i nježno nižu se priče IVICE MIJAČIKE u novoj knjizi “Nije to netko drugi” kojom ćemo zaključiti Mjesec hrvatske knjige Gradske knjižnice Makarska
.
– Naravno, nastavljamo i sa radionicama za djecu. Uskoro ćemo objaviti datume, plakate i pozivnice – najavili su iz Gradske knjižice Makarska.
MD/foto MD

- Oglas -