Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAGradonačelnik o komunikaciji s obrtnicima koji mjesec dana nisu dobili termin za...

Gradonačelnik o komunikaciji s obrtnicima koji mjesec dana nisu dobili termin za sastanak: Ne ide to u dan, dva

Za razliku od Udruženja obrtnika čiji je predsjednik Stjepan Slišković nedavno izjavio kako su nezadovoljni komunikacijom s Gradom, gradonačelnik Zoran Paunović je, kako je rekao na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća, drugačijeg mišljenja. Tvrdi kako nema razloga za nezadovoljstvo.

– Ja ne mislim da je komunikacija loša, mislim da iskreno i otvoreno komuniciramo sa svima. Imali smo puno sastanaka na inicijativu Ceha obrtnika, ako ćete se sjetiti. Bilo je nekoliko sastanaka koji su snimani, ali i neki koji nisu. Imali smo i sastanak s Cehom prijevoznika. Dolazili su mi i obrtnici i poduzetnici, a Slišković me može nazvati u svakom trenutku, odgovorio je gradonačelnik na pitanje vijećnice Ivane Miočević Franić o komunikaciji s obrtnicima.

Dodao je kako je teško ubaciti sastanak ako već ima isplaniran cijeli tjedan. – U tom slučaju ne možete u dan, dva ubaciti sastanak, objasnio je gradonačelnik.

Termin je zatražen 24.veljače i za sada nije dogovoren datum.

Obrtnici su, podsjetimo, željeli doznati detalje o potporama te dizajnerskom rješenju za urbanu opremu koja će se do kraja ove godine morati mijenjati, međutim, nije još uvijek poznato kako bi točno trebalo izgledati.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -