Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaGordana Muhtić i Matko Burić na listi "Rijeka pravde" u 10. izbornoj...

Gordana Muhtić i Matko Burić na listi “Rijeka pravde” u 10. izbornoj jedinici

Gordana Muhtić, predsjednica Gradskog vijeća grada Makarske i vijećnica SDP-a, 10. je na listi koalicije “Rijeke pravde” u 10. izbornoj jedinici. Da je Muhtić na listi pisali smo prije desetak dana, no od jučer je taj podatak i javan.

Matko Burić, načelnik općine Gradac, također se nalazi na listi. Burić je na 12. mjestu, a na društvenim je mrežama naveo kako to drži za nagradu za sav dosadašnji rad i trud.
– Mislim da svojim određenim iskustvom mogu pomoći i u vođenju kampanje kampanje i u definiranju poteza i politika za koje se treba boriti. Također, vidim kroz svoju pojavnost na listi i veći benefit za svoju općinu i svoj kraj, stoji među ostalim u Burićevoj objavi.

Inače, listu predvodi Ranko Ostojić, bivši ministar unutarnjih poslova i saborski zastupnik. Drugo mjesto pripada stranci Centar i vjerojatno će se tamo naći ime splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

Na trećem mjestu je Ivana Marković, gradonačelnica Supetra, a sljedeći je gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević. Peto mjesto je rezervirano za Centar. Potom slijedi SDP-ova načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić, Centar je na sedmom mjestu, a osmo mjesto pripalo je splitskom liječniku, pedijatru Jošku Markiću (SDP). Slijedi gradonačelnica Korčule Nika Silić Maroević.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -