Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTFUTSAL Ukrajinac Taras Korolyshyn potpisao za Novo Vrijeme

FUTSAL Ukrajinac Taras Korolyshyn potpisao za Novo Vrijeme

Malonogometni klub Novo Vrijeme objavilo je dolazak petog ovoljetnog pojačanja. Nakon što su ranije u Makarsku stigli Tchato, Pavlović, Andrijašević i Menendez, igračkom kadru Ivana Božovića priključio se Taras Korolyshyn.

Spomenuti tridesetjednogodišnjak je u dosadašnjoj karijeri zaigrao za čitav niz ukrajinskih (Uragan, KLUST, Energia i Proxidem) i bjeloruskih klubova (Stalista, Viten), a u HMNL dolazi iz poljske Rekorde, s kojem je u prošloj sezoni osvojio tri trofeja.

Igra na poziciji zadnjeg igrača, a u svojoj karijeri osvojio je brojne trofeje. U Ukrajini je osvojio sve što se moglo, a ima i naslov bjeloruskog prvaka. Također, vrijedi istaknuti da je Taras svojevremeno bio proglašen za najbolje igrača Ukrajine do 21 godine starosti.

Ukrajinac će pojačati konkurenciju na poziciju zadnjega, koju još pokrivaju Toni Jelavić (koji je to mjesto igrao cijelu prošlu sezonu iako je po vokaciji desni bek) i Sven Horvath.

Ekipa Novog Vremena trenutno se nalazi na odmoru, no vrlo brzo očekuju ih pripreme za sljedeću sezonu, u kojoj kao i uvijek pucaju na najviše domete. S obzirom na (za njegove standarde) prilično skromnu prošlu sezonu, u novoj je jedini cilj povratak na državni vrh.
Dora Srzić/ foto MNK Novo Vrijeme

- Oglas -