Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotFOTOGALERIJA OŠ oca Petra Perice proslavila svoj dan bez nastave i super...

FOTOGALERIJA OŠ oca Petra Perice proslavila svoj dan bez nastave i super bogatim programom

Osnovna škola oca Petra Perice proslavila je danas svoj dan, a učenici su imali dvostruki razlog za veseliti se: nije bilo nastave, ali je zato nije nedostajalo igre i zabave! Naime, nastavnici su pripremili jako puno aktivnosti, pa se tako nudila izrada plakata i stripova, sportska radionica – igre nekad i danas, društvene igre, kviz, radionica Miris moga zavičaja – fritulice, tradicionalne dalmatinske igre, izrada voćnih napitaka, biologija playstation 5, radionica pripreme ušećerenih bajama…

Za matematičare se nudila radionica Broj pi, a za umjetnike likovna radionica Pitar cvića za moju školu, Pop art, Moja škola i ukrašavanje predmeta deacoupage tehnikom. Igralo se na trešete, buće i franje, a održana je i radionica Škola nekad i sad te digitalna igra – koliko poznajem svoju školu.

Uoči proslave škola je pripremila 8. Smotru dječjeg dramskog stvaralaštva 23. svibnja, u organizaciji učiteljice Sandre Glavine, a 27. svibnja bilo je finale sportskih natjecanja (odbojka i nogomet). Jučer je bilo polaganje cvijeća u Kotišini na spomen ploči ocu Petru Perici, a kasnije je održana odbojkaška utakmica “Učitelji protiv učenika” u kojoj su pobjedu odnijeli učitelji i to s rezultatom 2:0.

Sve u svemu, dan škole obilježen je bogato i s puno zabave i dobrog raspoloženja, a priliku su svojim vršnjacima imali predstaviti se i mladi tehničari te zadrugari.

M.D./foto privatni album

- Oglas -