Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERATučepiFOTOGALERIJA Održan peti tučepski karneval, muke zadala kategorija par i - misteriozna...

FOTOGALERIJA Održan peti tučepski karneval, muke zadala kategorija par i – misteriozna baba

Održan je peti tučepski karneval koji nije iznevjerio očekivanja, ali je visoko postavljena ljestvica zadala muke tročlanom žiriju koji je među maštovitim maskama birao najbolje u četiri kategorije. Kako kazuju iz Udruge Kredenca, prijavio se veliki broj natjecatelja, no kategorija par je ipak bila najbrojnija, pa stoga nije bilo lako odabrati prve.

Kako bilo, pobjednici u kategoriji grupa su Dračevice s maskom Svijet voli pobjednike. Nagrada je poklon bon 500€ za večericu u konobi Jabuka. Pobjednici u kategoriji par su Irena Šarić i Josipa Šarić – Asterix i Obelix. Josipa i Irena osvojile su poklon bon Crno Jaje u iznosu od 200€.

Pobjednik u kategoriji solo igrač je Marijan Šimić – Tužno Veseli klaun. Tučepski klaun osvojio je SP-A paket u iznosu od 100€. Pobjednica u kategoriji Mister Jozo je baba. – Baba je skoro pa cijelu noc bila misteriozna, tek pri kraju je poklekla i skinila masku, ali za tu patnju zaslužila je simboličnu nagradu – bocu žeste, komentirali su iz Kredence zahvalivši se žiriju – Tei Vela – direktorici TZ Podgora, Duji Lozini – direktoru TZ Drvenik i Sandri Kuran.
M.D./foto Kredenca

- Oglas -