Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAFOTO, VIDEO Proslava 100 godina Veslačkog kluba Biokovo

FOTO, VIDEO Proslava 100 godina Veslačkog kluba Biokovo

U svečanom raspoloženju i pred brojnim uzvanicima jučer je obilježen stoti rođendan Veslačkog kluba Biokovo, koji je nastavljen uz sinoćnji party i koncert TBF-a na punoj gradskoj plaži.

Najprije je nu popodnevnim satima održana svečanost i podjela priznanja u sali hotela Miramare, gdje su se smjestili i predstavnici Hrvatskog veslačkog saveza i Veslačkog saveza Dalmacije, kao i izaslanstva brojnih veslačkih klubova iz čitave Hrvatske.

Program je vodila Snježana Šulenta, dok je posebno dobro raspoložen bio i predsjednik makarskog kluba, veslačka legenda Žarko Antunović. Nakon dodjele priznanja druženje je nastavljeno uz prigodan domjenak u Miramareu.

Noćni dio programa, pak, započeo je nešto prije 21 sat kada su na pozornicu ispred prostorija kluba na gradskoj plaži stupili popularni Splićani TBF.

Zadnji su put u Makarskoj nastupili u ljeto 2019., a pokazali su kako su i nakon pandemijske godine u dobroj formi, kao i publika koja se očito zaželjela koncerata. Jučerašnja događanja popratila je i naša ekipa, pogledajte više u video i foto galeriji.
MD/ foto,video: O Franić

- Oglas -