Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
NaslovnicaPROMOFAVI: Brza pretraga namještaja s vodećom europskom tražilicom

FAVI: Brza pretraga namještaja s vodećom europskom tražilicom

FAVI, digitalna platforma za namještaj i dekoracije, pruža jedinstveno rješenje za online trgovinu, integrirajući više od 1700 trgovaca u jednom mjestu. Suradnjom s brojnim online i fizičkim prodajnim mjestima, FAVI olakšava kupovinu vrijednu milijune eura godišnje.

Na platformi FAVI u Hrvatskoj se nalaze najznačajniji prodavači namještaja poput Harvey Normana, Mebla, Lesnine, i vidaXL-a, kao i manje specijalizirane trgovine,te na taj način dobivaju jedinstvenu priliku da se istaknu. FAVI u Hrvatskoj okuplja trgovce s ciljem povećanja njihove vidljivosti i prodaje, stvarajući najopsežniji i najpregledniji katalog namještaja i dekoracija u zemlji.

- Oglas -

Zašto je FAVI preferirani izbor za kupnju namještaja?

FAVI, kao vodeća tražilica namještaja, nudi prednosti i za kupce i za trgovce. Platforma omogućava jednostavno pretraživanje i izbjegavanje dugotrajnih posjeta raznim web shopovima ili fizičkim trgovinama.

Kupci na FAVI-ju mogu precizno odrediti što traže – vrstu namještaja, cijenu, stil, boju i druge specifikacije. Svaki proizvod je detaljno predstavljen sa slikama i opisima, dajući kupcima sve potrebne informacije za informiranu odluku.

Kada se proizvod odabere, jedan klik vodi kupca na web shop trgovca za online kupnju ili pruža informacije o lokaciji fizičke prodavaonice, ako je to potrebno.

S druge strane, FAVI trgovcima pruža izvanrednu vidljivost. S obzirom na velik broj dnevnih posjetitelja, prisutnost na FAVI-u značajno povećava promet web shopova, što vodi do rasta prodaje.

Upravljanje web shopom na FAVI platformi je jednostavno i ekonomično, s troškovima baziranim isključivo na ostvarenim klikovima koji vode kupce na web shopove trgovaca. To trgovcima omogućava da povećaju svoju vidljivost i prodaju uz minimalna ulaganja.

Povijest i ekspanzija FAVI-ja

FAVI je platforma koja se specijalizirala za online prodaju namještaja i ukrasa za dom. Osnovana je kao odgovor na potrebu za centraliziranim mjestom za kupnju namještaja različitih dobavljača. FAVI platforma je poznata po svojoj jednostavnosti i intuitivnim funkcijama pretraživanja,te na taj način privlači kupce svojom efikasnošću i atraktivnim ponudama.

Iz Češke, gdje je počeo svoje poslovanje, FAVI se brzo proširio na druge europske tržište. Značajan uspjeh postigao je kroz svoj impresivan rast, što je FAVI-u donijelo četvrto mjesto na Deloitte Fast 50 CE listi za srednju i istočnu Europu.

FAVI se uspješno etablirao u devet zemalja, počevši od Češke, a zatim šireći svoje tržište na Hrvatsku, Veliku Britaniju, Italiju, Švedsku, Slovačku, Rumunjsku, Poljsku i Mađarsku, gdje je stekao popularnost među kupcima i prodavačima.

Ubrzo je brza pretraga namještaja postala sinonim za FAVI, transformirajući način na koji kupci i trgovci pristupaju tržištu namještaja. Njegova platforma, koja omogućuje brzo i efikasno pronalaženje proizvoda, olakšava i ubrzava proces kupnje, čime se postavlja kao nezaobilazna destinacija za moderne potrošače. Za trgovce, FAVI predstavlja ključnu točku za povećanje online vidljivosti i prodaje, uz minimalne troškove, zahvaljujući njegovoj usmjerenosti na ciljane korisnike. Širenje FAVI-ja na međunarodno tržište dodatno potvrđuje njegovu važnost i utjecaj u svijetu online trgovine namještajem. U konačnici, FAVI kontinuirano usavršava iskustvo brze pretrage namještaja, postavljajući nove standarde u industriji i pružajući neusporedivu vrijednost kako kupcima, tako i trgovcima.

Sponzorirani sadržaj

 

 

- Oglas -