Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNODORUČAK U BIOKOVA Zoran Paunović i Jadran Puharić održali sastanak s hotelijerima...

DORUČAK U BIOKOVA Zoran Paunović i Jadran Puharić održali sastanak s hotelijerima o repozicioniranju Makarske

Jučer je u hotelu Biokovo održan sastanak s hotelijerima koji posluju na području Makarske, i to u vidu doručka na kojemu se protresla tema o repozicioniranju Makarske. Susret je organizirao Grad Makarska zajedno s Turističkom zajednicom, pa su u ime tih dviju institucija bili gradonačelnik Zoran Paunović, zamjenica Antonia Radić Brkan i direktor TZ-a Jadran Puharić.

Pozvani su predstavnici i malih i većih hotela, pa su tako na sastanku bili Vanja Vranješ iz Imperial Riviere, Rikardo Ivanković iz Valamara, Ivana Pivac iz hotela Osejava, Paško Bolanča iz hotela Park, Dragan Baričić iz hotela Khalani, Kristijan Dugandžić iz hotela Porin, te Petar Ćorluka iz hotela Mirjam.

Gradska vlast je s novoimenovanim direktorom predstavila svoj novi smjer u turizmu te su od hotelijeri pozvani da iznesu svoje viđenje. Polemiziralo se oko produljenja sezone, a mišljenja o tomu može li u Makarskoj funkcionirati i zimski turizam bila su podijeljena.

Kakav je zaključak sastanke te jesu li pale neke ideje koje bi se mogle primijeniti pokušali smo doznati od gradonačelnika, a više ćemo objaviti čim dobijemo odgovor.
Ivona Ćirak /foto O.Franić

- Oglas -