Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKADOK ČEKAJU DOPIS, RADE Romana: Nasipamo s najkvalitetnijim materijalom, a to su...

DOK ČEKAJU DOPIS, RADE Romana: Nasipamo s najkvalitetnijim materijalom, a to su vidjele i inspekcije

Nedugo nakon poslanog upita Romani d.o.o., investitoru proširenja plaže za koju istoimeni hotel ima koncesiju, stigao nam je odgovor koji potpisuje Ines Buntić, koordinatorica radnih poslova. Romana tvrdi kako suglasnost od Županije, zbog koje su radovi nezakoniti, čeka od kolovoza prošle godine. Točnije, odmah nakon dobivanja pravomoćne ggrađevinske dozvole 26.kolovoza podnijeli su zahtjev za suglasnost Županijske skupštine, a nadopunu, kako tvrde, zatražili četiri i pol mjeseca poslije, 8.siječnja ove godine.

– Shodno navedenom, trenutno smo u procesu dobivanja suglasnosti Županijske skupštine. Mi nismo dobili nikakav dopis vezan za zaustavljanje radova i uklanjanje mehanizacije. Saznali smo o tome iz medija, što je vrlo interesantno da su portali i udruge dobili tu informaciju prije nas.

qrf
Ako dobijemo dopis o zaustavljanju radova i uklanjanju mehanizacije, očitovati ćemo se o tome, kaže Buntić.

Dodaje kako se međuvremenu radovi na plaži se nastavljaju sukladno pravomoćnoj građevinskoj dozvoli.

– Nasipamo s najkvalitenijim i najboljim materijalom za nasipanje plaža, što su inspekcije na licu mjesta to i potvrdile. Tvrtka G.A.M.I.K.d.o.o. Podstrana je glavni izvođač radova, Tvrtka koja je registrirana za tu djelatnost je tvrtka s velikim iskustvom radova na plaži i marinama. Tvrtka G.A.M.I.K. je ovlaštena za davanje informacija vezano za materijal, kao i samu nabavku materijala, odgovorila nam je Buntić na pitanje o kvaliteti materijala.

M. D. /foto M. D.

 

- Oglas -