Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaSPORTKICKBOXING David Jozipović najbolji na Slovenia Openu

KICKBOXING David Jozipović najbolji na Slovenia Openu

Borci makarskog KBK Mawashi nastupili su na 37. međunarodnom kickboxing turniru Slovenia Open u konkurenciji od 600-tinjak sportaša iz sedam zemalja i 70 klubova.

Za KBK Mawashi nastupalo je 9 boraca koji su ostvarili vrlo dobre rezultate – David Jozipović u uzrastu seniora u disciplini LC s tri pobjede dolazi do zlatne medalje, u disciplini KL dolazi do finala u kojem također pobjeđuje i osvaja svoje drugo zlato.

Lorena Gazilj nastupala je u PF kategoriji +70 kilograma u kojoj nažalost gubi finale i osvaja srebrenu medalju. Matea Lozić, Toni Ursić i Patricija Gazilj stižu do polufinalnih borbi koje gube i ovaj put osvajaju brončanu medalju.

Za KBK Mawashi nastupili su još Petra Gazilj, Matea Gazilj, Cvita Crljen i Marko Zelić koji nažalost gube kvalifikacijske borbe i ostaju bez medalja.

KBK Mawashi i ove godine domaćin je međunarodnog turnira Croatia Open memorijal “Davor Jović” koji će se održati 8./9. 12. u gradskoj sportskoj dvorani Makarska. Ulaz će biti besplatan i svi ste pozvani doći i uživati ovoj sportskoj priredbi i vrhunskim borbama – pozivaju iz KBK Mawashi.
MD/foto KBK Mawashi

- Oglas -