Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKADAN POLICIJE Marko Đuričić dobitnik priznanja za doprinos sigurnosti lokalnoj zajednici

DAN POLICIJE Marko Đuričić dobitnik priznanja za doprinos sigurnosti lokalnoj zajednici

Povodom Dana policije te blagdana Sv.Mihovila Grad Makarska već tradicionalno dodjeljuje priznanje istaknutom pojedincu, djelatniku PP Makarska koji je svojim radom u protekloj godini posebno pridonio sigurnosti lokalne zajednice.

Foto: Duje Antonini

Na današnjem prijemu u gradskoj Vijećnici zamjenik makarskog gradonačelnika Dražen Nemčić ugostio je tim povodom pomoćnika načelnika PP Makarska Zorana Marevića, te policijskog djelatnika Marka Đuričića, kojeg su njegovi kolege izabrali za dobitnika ovogodišnjeg priznanja. – Ne moramo ni spominjati koliko je važna uloga policije za našu svakodnevnicu i osjećaj sigurnosti, što je nešto što Makarska kontantno pruža za razliku od mnogih drugih turističkih destinacija – naglasio je Nemčić, a u ime makarske policije zahvalio se Zoran Marević.

– Ovo što radimo svih ovih godina samo je obavljanje naših zadaća te poziva kojeg smo sami izabrali. Nama je jako drago da smo doprinijeli da sigurnost u Makarskoj, prema svim pokazateljima, bude na zavidnom nivou. Mi svake godine unutar postaje, na osnovu rezultata svih naših službenika, biramo po jednog pojedinca iz naših redova, ja se nadam da će ova nagrada potaknuti Marka da se i dalje svojim poslom bavi korektno i profesionalno – dodao je Marević. Naravno, uz nekoliko kratkih riječi na priznanju se zahvalio i sam dobitnik, Marko Đuričić, koji u PP Makarska radi proteklih 12 godina. Inače, Dan policije bio je povod da naše policijske snage upriliče i jednu malu prezentaciju svojih aktivnosti te organiziraju druženje s građanima na Trgu 156.brigade.
O.F. / D.A.

- Oglas -