Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaČITATELJ PRIJAVIO GRADNJU POD BIOKOVOM: "Radi se daleko izvan zone u kojoj...

ČITATELJ PRIJAVIO GRADNJU POD BIOKOVOM: “Radi se daleko izvan zone u kojoj je dozvoljeno”. Prijava poslana građevinskoj inspekciji i gradonačelniku Makarske

Našoj redakciji pristigla je prijava čitatelja u kojoj ukazuje na navodno nezakonitu gradnju na području Kotišine. Uz prijavu je priložio i fotografije samog mjesta te pozvao i institucije proslijedivši materijal na adrese građevinske inspekcije i komunalnog redarstva, ali i makarskog gradonačelnika Jure Brkana. Prenosimo tekst:

-Prijavio bih sramotnu i nezakonitu gradnju u Makarskoj na zemljištu broj 1554 i/ili 1553 k.o. Kotišina. … Radi se daleko izvan zone u kojoj je dozvoljena gradnja, odnosno doslovno se gradi pod samim masivom planine Biokovo.  Po mojoj slobodnoj procijeni čini se da je etaža objekta veća od 150 kvadratnih metara, a možda i više od toga . O nezasitnosti, bezobzirnosti i bahatosti investitora svjedoči i to da su predviđene i stepenice za sljedeću etažu, što znači da se ne planira zaustaviti samo na jednoj etaži – napisao je čitatelj .

O.F. / foto čitatelj

 

- Oglas -