Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaCENTAR IZVRSNOSTI SDŽ Prijavite se na novi ciklus besplatnih edukacija “Nastavnik za...

CENTAR IZVRSNOSTI SDŽ Prijavite se na novi ciklus besplatnih edukacija “Nastavnik za nastavnika”

Već šestu godinu zaredom Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije organizira besplatne edukacije u sklopu programa “Nastavnik za nastavnika” koje su namijenjene svim zainteresiranim odgojno-obrazovnim djelatnicima.

Edukacije će se provoditi u periodu od 21. studenoga 2023. godine do 25. siječnja 2024. godine, i to utorkom, srijedom i četvrtkom od 17 sati do 20:15, u prostorijama Centra izvrsnosti SDŽ, u ulici Ruđera Boškovića 20/2.

– Veselimo se i ovogodišnjoj provedbi edukacija “Nastavnik za nastavnika”, u kojoj će svi odgojno-obrazovni djelatnici pronaći nešto korisno za sebe unutar ponuđene 22 edukacije u području STEM-a, informacijsko-komunikacijskih tehnologija i poduzetništva i aktivnog građanstva. Prijave su kao i prošle godine, otvorene preko aplikacije JELE. Zato pozivam sve zainteresirane odgojno-obrazovne djelatnike da kroz primjere dobre prakse pronađu dio onoga što će implementirati u svakodnevnom radu, a sve u svrhu unapređenja odgojno-obrazovnog sustava, kazala je Zorana Bašić Plazibat iz Centra izvrsnosti SDŽ.

Broj sudionika na pojedinoj edukaciji je ograničen, a za sudjelovanje se mogu prijaviti svi zainteresirani odgojno-obrazovni djelatnici Splitsko-dalmatinske županije, ali i šire.
Prijave i detaljni opisi edukacija nalaze se na poveznici, a sva eventualna pitanja zainteresirani mogu postaviti putem maila info@ci-sdz.hr.

Program “Nastavnik za nastavnika” provodi se u sklopu projekta “Jadranski RZC STEM”.

- Oglas -