Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaSPORTBoćanje: Druga uzastopna pobjeda Brela

Boćanje: Druga uzastopna pobjeda Brela

Boćari Brela ostvarili su novu pobjedu u 1.HBL-Jug. Natjecanje je stiglo do 5. kola, u kojem su Breljani gostovali kod Naklica. Nakon što su sedam dana ranije uvjerljivo svladali Otok, u okolicu Omiša otputovali su puni samopouzdanja.

Dapače, na krilima toga odigrali su još jedan odličan dvoboj došavši do nova tri boda. Brela su slavila s 11:15 i tako zadržala korak s vodećima.

Breljani od početka sezone igraju odli.no te se zasluženo nalaze u krugu kandidata za naslov prvaka. Novu prvenstvenu sezonu otvorili su uvjerljivom pobjedom nad Slivnom, a tjedan dana kasnije poražene su i Crvene kuće. U trećem kolu Brela su doživjela prvi i za sada jedini poraz u ovogodišnjem izdanju 1.HBL-Jug. Bolja od njih bila je Nada. Četvrto kolo u Bast je stigao neugodni Otok, koji je na kraju ispraćen s uvjerljivih 17:9.

Jučerašnja pobjeda u Naklicama samo je potvrda odlične forme breljanskih „balotaša“, koji izgleda, pucaju vrlo visoko.

Do kraja prvog kruga prvenstva preostala su još dva kola, a Brela očekuju dva velika izazova. Naime, u oba slučaja protivnici će im biti klubovi iz vrha ljestvice. Riječ je o četvrtoplasiranoj Župi Dubrovačkoj i vodećem Sokol Orbicu.

D.Srzić/foto : ilustracija

- Oglas -