Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTBoćanje: Breljani upisali poraz i pobjedu

Boćanje: Breljani upisali poraz i pobjedu

Ekipa iz BK Brela s polovičnim je uspjehom zaključila naporan natjecateljski vikend, odigravši dva dvoboja – susret 11.kola s Otokom, kao i zaostalu utakmicu protiv Nade.

Prvi na redu bio je dvoboj protiv Otočana. Iako se očekivao zanimljiv susret pun uzbuđenja, na kraju je bilo upravo suprotno. Klub iz okolice Sinja pokazao se kao nepremostiva prepreka za Brela te je došao do uvjerljive pobjede (22:4).

Već sutradan je Breljane čekao novi veliki izazov. Riječ je o zaostaloj utakmici protiv Nade, koja se trebala igrati tjedan dana ranije. Ovaj put odigrali su odlično i zasluženo došli do nova tri boda (16:10)

Pobjedom nad Nadom vratili su se na treće mjesto (21 bod), a drugoplasirana Župa dubrovačka bježi im samo tri boda. Otočani su se smjestili na četvrtom mjestu s 19 osvojenih bodova, dok se Nada nalazi jedno mjesto niže (16 bodova).

Sljedeće kolo igra se krajem ovog tjedna, a Breljane čeka još jedan zanimljiv protivnik. U goste im stižu Naklice, koje se žele odmaknuti iz donjeg dijela ljestvice i uhvatiti korak s ostatkom lige.

D.Srzić

- Oglas -