Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERABrelaBoćanje: Brela bolja od Otoka

Boćanje: Brela bolja od Otoka

Breljanski boćari jučer su na svom terenu dočekali ekipu Otoka, kojeg su na kraju uspjeli svladati 14:10.

Brela su nedjeljni dvoboj dočekala u ne baš idealnom raspoloženju. Naime, u posljednja dva tjedna upisali su isto toliko poraza, stoga su u susret protiv Otoka ušli s imperativom pobjede. Niz loših rezultata počeo je porazom od Naklica (10:14), a tjedan dana kasnije doživjeli su uvjerljiv poraz od Hajduka (8:16)

Otočani su pak uoči početka sezone slovili kao jedan od kandidata za naslov prvaka, no taj status ni blizu nisu uspjeli opravdati. Dosadašnji dio sezone proveli su u donjem dijelu ljestvice, a tu će još neko vrijeme i ostati.

Jučerašnji dvoboj Brela i Otoka bio je vrlo uzbudljiv i neizvjestan. Na terenu se vodila velika borba, a tri boda pripala su Breljanima, koji su zahvaljujući tome skočili na peto mjesto ljestvice.

Pobjeda nad Otokom bila je iznimno bitno za samopouzdanje Breljana. Naime, momčad Brela već je u nekoliko navrata dokazala da se može ravnopravno nositi s ekipama iz gornjeg dijela ljestvice (remi sa trećeplasiranom Župom Dubrovačkom te pobjede nad Imotskim i Primoštenom koji su u tom trenutku bili ispred Brela). S tri osvojena boda protiv Otoka Breljani definitivno lakše dišu te u dobroj atmosferi čekaju sljedeće izazove.
Dora Srzić/ foto BK Brela

- Oglas -