Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKBesplatni prilagođeni sportski program HandbALL IN otvara novu grupu za djecu od...

Besplatni prilagođeni sportski program HandbALL IN otvara novu grupu za djecu od 9 do 14 godina

Zahvaljujući dobrim vijestima o financiranju iz Grada Makarske, kojeg je do sada koristilo 30-ak korisnika, najavljuje otvaranje još jedne grupe, i to za djecu od 9 do 14 godina – javljaju iz makarskog 4Kids.

Termin je osiguran u maloj dvorani na Gradskom sportskom centru, utorkom od 18 i 45 h do 19 i 45 h, a svi zainteresirani za upis se mogu javiti Maidi Arslanagić na 091 56 55 298.

Prilagođeni sportski program HandbALL IN vođen je idejom da sport mora biti dostupan svima. Kako bi treninzi za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom svih uzrasta bili besplatni, oslanja se na brojne volontere koji se rado odazivaju i pomažu,a financiranje programa u različitim gradovima ovisi o dostupnim natječajima na koje se redovito prijavljuju.

„Sretni smo što možemo potvrditi da je ove godine u Makarskoj Grad preuzeo financiranje HandbALL IN prilagođenog sportskog programa“- javila je Maida Arslanagić, i napomenula kako je u Metkoviću ovaj program sufinanciran od strane Športske zajednice Grada Metkovića.

Program koji je službeno verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja trenutno se, osim u Makarskoj i Metkoviću, provodi još u Splitu i Sinju, kao i Sarajevu u susjednoj BiH.

- Oglas -