Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024
NaslovnicaMAKARSKABebek: Tko će plaćati trošak ako vas bivši zaposlenici Grada dobiju na...

Bebek: Tko će plaćati trošak ako vas bivši zaposlenici Grada dobiju na Sudu? Paunović: Ne ulazim s tom mišlju u diskusiju

HDZ-ova oporba vratila se na sjednice Gradskog vijeća koje su bili odlučili bojkotirati zbog podijeljenih otkaza sada već bivšim zaposlenicima Grada, a jedno od njihovih pitanja, točnije, vijećnika Marka Ožića Bebeka, ticalo se opet ove teme.

Bebek je konstatirao kako je podijeljeno dosta otkaza te je pitao gradonačelnika hoće li trošak platiti Grad ili gradonačelnik iz svojega džepa kad se i ako se tužba realizira.

Paunović je odvratio kako ne zna kakvo će biti rješenje suda. – Ali se nadam da nećemo snositi posljedice. Iako ne znamo kako će sud odlučiti, kazao je uvijeno gradonačelnik koji je brzo shvatio da je sklizak teren prejudicirati za gradsku vlast optimistični epilog.

Bebek je ponovio kako ga zanima tko će platiti ako se realizira.

– Ako se izgubi? Ja s tom mišlju ne ulazim u diskusiju, odvratio je Paunović.

Bebek je dodao kako postavlja ovakvo pitanje jer je bivši gradonačelnik Tonći Bilić bio obećao kako će platiti iz svojeg džepa trošak ako ih na Sudu dobiju komunalni redari Zdenko Roso i Pero Gazilj, no da je na kraju sve išlo na teret građana.

Predsjednica Gradskog vijeća Gordana Muhtić je rekla kako trošak snosi strana koja je izgubila te kako su sve drugo spekulacije.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -