Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERABaška VodaBAŠKOVOŠKI URANAK Večeras koncert Dražena Zečića, evo što posjetitelje očekuje sutra

BAŠKOVOŠKI URANAK Večeras koncert Dražena Zečića, evo što posjetitelje očekuje sutra

Turistička zajednica i Općina Baška Voda pozivaju na tradicionalno, 44. po redu Baškovoški uranak, a čiji će se program ove godine protegnuti sve do 4. svibnja.

Proslava počinje večeras (utorak) u 21 sat, kada u baškovoškoj luci započinje koncert Dražena Zečića, a najavljen je i veliki vatromet.

Sam uranak na programu je sutra (srijeda 1.svibnja), a kreće već od 8:30 sati tradicionalnom budnicom Općinske glazbe Baška Voda, a zatim i podjelom cvijeća. Od 10 sati kreće zabavni program s grupom Specijalci, dok u 11:30 započinju tradicionalne igre i utrke.

I ove godine očekuju nas međunarodna utrka charter magaraca (nagrada: pehar, pršut, demejana vina), utrka konobara (nagrada: pršut, demejana vina), Alka u kariolama (nagrada: pršut, demejana vina), potezanje konopa (nagrada: pršut, demejana vina) kao i natjecanje na lojavoj gredi (nagrada: janje, demejana vina)

U četvrtak 2.svibnja posjetitelji Baške Vode imat će priliku uživati u koncertu klape Srdela, a u petak 3.svibnja (oba događanja su u 20 sati) na programu je večer dalmatinske šansone, a nastupaju Mario Roso & Brothers.

Naposlijetku, subota 4. svibnja donosi program za djecu, od 11 sati zabavljat će ih Klaun Šarenko.

- Oglas -