Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKBADEL MASTERCLASS Najveći domaći proizvođač alkohola pokreće online radionice za sve zaposlene...

BADEL MASTERCLASS Najveći domaći proizvođač alkohola pokreće online radionice za sve zaposlene u ugostiteljstvu

Epidemija virusa COVID-19 teško je pogodila ugostiteljstvo, ali ako ostanemo skupa možemo prebroditi ovu situaciju. Zato nudimo ovu edukaciju kao mogućnost svim konobarima i ugostiteljskim radnicima da uzmu stvar u svoje ruke i aktivno rade na sebi tijekom razdoblja provedenog kod kuće – poručuju iz Badela 1862, najvećeg domaćeg proizvođača alkoholnih pića koji pokreće online radionice za sve zaposlene u ugostiteljstvu za vrijeme trajanja aktualne zdravstvene krize.

Kako navode, sva predavanja su online, kao i sva provjera znanja te komunikacija s predavačima. Program je u potpunosti besplatan, a služi za ‘brušenje’ postojećih vještina i proširivanje znanja o posluživanju u ugostiteljstvu.

Predavači će, najavljuju, biti vrhunski profesionalci – od najpoznatijih ljudi u branši (M. Majcen, D. Skoko, D. Grabarić, D. Lugarić) do Badelovih stručnjaka (V. Jurak, M. Zrno).

Prijave za Badel Masterclass traju do 28. travnja, a mogu se prijaviti svi koji rade u ugostiteljstvu, kao i oni koji vide svoju budućnost u ovoj djelatnosti.

Edukacija počinje 4. svibnja i traje do 1. lipnja, a polaznici će tijekom tog razdoblja moći pratiti videopredavanja stručnjaka, rješavati praktične zadatke, polagati ispite iz teorije te komunicirati s predavačima.

M.D. / Foto: D.A.

Više možete pročitati OVDJE

- Oglas -