Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaSPORTATLETSKI MITING U MARIBORU Klara Andrijašević brončana na 800 metara

ATLETSKI MITING U MARIBORU Klara Andrijašević brončana na 800 metara

U utorak 23.6.2020. u Mariboru održan je međunarodni atletski miting “7. Memorial Iztoka Ciglarića”, ptvi miting sezone nakon situacije koju je izazvao Covid-19, na kojem su mogli nastupiti atletičari iz država EU.

Grad Makarsku i atletski klub “Sveti Marko” ponosno je predstavila već poznata naša najbolja atletičarka i sportašica grada Makarske, Klara Andrijašević, koja je još jednom ostvarila odličnan rezultat.

Na utrci koja nije njena glavna disciplina, onoj na 800 metara, Klara je osvojila brončanu medalju, te postavila svoj novi osobni rekord koji sada iznosi 2.13,57 – što je ujedno i drugi seniorski istrčani rezultat u Hrvatskoj ove sezone iako je Klara još uvijek juniorka.

-Klara se žrtvovala i naporno trenirala, posebno zadnjih 6 mjeseci, uglavnom po dva puta dnevno, i bez obzira na sve ove prepreke ništa ju nije spriječilo u odrađivanju kvalitetnih treninga što ju je i dovelo do postizanja ovog vrhunskog rezultata, za kojeg mislim da je tek najava još boljih. Iskreno jedva čekamo sljedeća natjecanja i nove izazove da pokažemo koliko je Klara spremna – kaže trener Stjepko Vodanović.
M. D.

- Oglas -