Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOAntonia Glavina nova direktorica Komunalca, Paunović: Svjesno je prihvatila izazov

Antonia Glavina nova direktorica Komunalca, Paunović: Svjesno je prihvatila izazov

Gradonačelnik Zoran Paunović objavio je danas na svojem Fb profilu vijest da je kormilo jedne od najvažnijih gradskih tvrtki, Makarskog komunalca, preuzela diplomirana ekonomistica Antonia Glavina.

Nakon srednje ekonomske škole u Makarskoj, završava i Ekonomski fakultet u Splitu, smjer računovodstvo i financije. Dodatno se educirala i za voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Karijeru samostalne knjigovotkinje gradi od 2007. godine u privatnom sektoru, a 2018. godine pokreće vlastiti knjigovodstveni obrt Libar. Od jeseni 2022. godine zaposlena je u sektoru financijsko – računovodstvenih poslova Makarskog komunalca, naveo je Paunović.
Dodao je da je mnogim sugrađanima poznata “kao iznimno aktivna volonterka u brojnim gradskim udrugama, osobito kao dugogodišnja članica i tajnica FA Tempet te dio organizacijskog tima njihovog uspješnog festivala Metno.”
Antonia je svjesno prihvatila veliki izazov koji nosi ova upravljačka pozicija. Velike promjene su nužne u periodu pred nama, između ostalog slijedi nam prilagodba na sustav odvajanja otpada i recikliranja, različiti projekti s ciljem povećanja energentske učinkovitosti kao i aktivnosti prilagodbe klimatskim promjenama.
Zelena i održiva Makarska, kao nezamjenjiva opcija za svijetlu budućnost našeg grada, bit će misao vodilja i u djelovanju gradske komunalne tvrtke s Antonijom na čelu, stoji u gradonačelnikovoj objavi.
M.D./foto: Facebook/Zoran Paunović
- Oglas -