Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaAKTUALNOANKETA U ČLANKU Najavljeno: Do početka turističke sezone imat ćemo novi linijski...

ANKETA U ČLANKU Najavljeno: Do početka turističke sezone imat ćemo novi linijski prijevoz

Na jednoj od proteklih sjednica Gradskog vijeća privremeni pročelnik Matko Lovreta najavio je kako će se vrlo skoro krenuti s komunalnim linijskim prijevozom. Dokle se došlo s ovim projektom koji je naišao na pozitivan odjek među građanima ponovno smo upitali pročelnika Lovretu.

Podsjetimo da je ovaj projekt zapravo prenesen na Makarski Komunalac koji, kako vele iz Grada, uskoro pokreće pilot projekt komunalnog linijskog prijevoza koji će prometovati na području grada Makarske.

– Radi se o projektu koji će prvenstveno umirovljenicima, ali i ostalim građanima, omogućiti jednostavniji pristup institucijama i javnim sadržajima te smanjiti potrebu za korištenjem automobila u centru grada.

U tijeku je priprema potrebnih infrastrukturnih preduvjeta, odnosno označavanje stajališta te izrada vertikalne i horizontalne signalizacije, a očekujemo kako će početkom turističke sezone građanima biti dostupan novi linijski prijevoz čime ćemo ostvariti još jedno predizborno obećanje, naveli su iz Grada u svojem odgovoru.

Ono što je međutim jednako bitno je kako će odgovoriti građani, a kakav je vaš stav i kakve su vaše navike možete odgovoriti u anketi.
Ivona Ćirak /foto M.D.

Hoćete li koristiti komunalni linijski prijevoz?
- Oglas -