Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaADVENT MAKARSKA Provedite Badnjak na Kačićevom trgu uz vrhunsku spizu, glazbu i...

ADVENT MAKARSKA Provedite Badnjak na Kačićevom trgu uz vrhunsku spizu, glazbu i ekipu

Isplanirajte druženje s dragim ljudima na Badnjak na Advent Makarska. Imat ćete priliku uživati u vrhunskom program na više lokacija uz odličan glazbeni sadržaj i vrhunsku ponudu tradicionalnih, blagdanskih jela od ribe, bakalara te biranih kapljica.

Badnjak u Gradu započinje u 10,00 sati na velikom mulu na samoj rivi, gdje će se održati božićno druženje ‘Na dobro nam došlo badnje jutro’ u organizaciji Makarske Obale, Turističke zajednice grada Makarske i lokalnih ribara. Za glazbenu ponudu bit će zadužen Dj Ante Jakir koji je poznat po izvrsnoj svirci, a kad još tome pridodamo božićni repertoar, dobro raspoloženje je zajamčeno. Dobru svirku upotpunit će izvrsna gourmet ponuda jer lokalni ribari pripremaju pravu dalmatinsku spizu, očekuje vas prava poslastica uz dobro iće i piće!

Nakon dvije godine stanke na Kačićevom trgu, Makarani I gosti napokon će moći uživati u Bakalaru kojeg već tradicionalni priprema ekipa iz MK Sv. Jure! A ako ste u «cajtnotu» i niste stigli pribaviti sve poklone, lokalni obrtnici i umjetnici na Trgu Kačić nude ručno rađene, maštovite poklone koji će razveseliti i najokorjelijeg Grincha. Pa tako, od 10,30 sati očekuje vas dječja predstava Produkcije Z ‘Božićna medalja za dobrotu’ i Božićni sajam, u 12,00 sati kreće podjela bakalara uz božićnu čestitku Gradske Glazbe Makarska, a daljnja zabava zagarantirana je uz Academic band! U predvečernjim satima očekuje nas izvrstan DJ program uz ANNUXAOB i DJ Nenu.

Stoga ništa vam drugo ne preostaje nego da ovaj Božić provedete na Advent Makarska uz program za mlado i staro!
Sponzorirani sadržaj

- Oglas -