Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaSPORT1.HMNL Preokret i slavlje gostiju u Makarskoj

1.HMNL Preokret i slavlje gostiju u Makarskoj

U drugom kolu 1.HMNL u Makarskoj su se sastali Novo Vrijeme i Futsal Pula. Obje momčadi u prvom kolu upisale su pobjede. Novo Vrijeme je slavilo u Vrgorcu, dok je Futsal Pula u svom prvoligaškom nadigrala još jednog novaka u ligi, Šibenik 1983, pa se njihov međusobni dvoboj čekao s velikim zanimanjem.

Novo Vrijeme je od početka nametnulo svoj ritam igre, no šanse nisu iskorištavali.  Kako u sportu obično biva, stigla je kazna i Vukmir je u 8. minuti doveo goste u vodstvo. Ipak ,četiri minute kasnije Kazazić je zabio za 1:1, a minutu prije odlaska na predah Novo Vrijeme preko Pulinha dolazi do potpunog preokreta.

U drugom poluvremenu novi preokret, no ovaj put u režiji Puležana. U posljednjih šest minuta gosti su preko Mataje i Stojkovića došli do nove prednosti, što je ujedno bio i konačan rezultat. Bila je to jedna odlična utakmica u kojoj je Novo Vrijeme dominiralo i stvaralo prilike, no realizacija im nije bila na visokom nivou, a Puležani su to znali kazniti – izvješćuje CROfutsal.

MD/foto MNK Novo Vrijeme

NOVO VRIJEME – FUTSAL PULA STANOINVEST 2:3 (2:1)

NOVO VRIJEME – FUTSAL PULA STANOINVEST 2:3 (2:1)

Prvi sudac: Krešimir Grgurević
Drugi sudac: Tomislav Katinić
Treći sudac: Marijan Šimatović
Četvrti sudac: Mario Lulić
Delegat: Branko Kurtaj
Kontrolor suđenja: Antonio Pejić

NOVO VRIJEME: Jakša Herceg, Mate Vuković, Anderson Alves Carneiro Da Silva, Toni Jelavić, Luka Suton, Vedran Kazazić, Gabrijel Lasić, Jose Carlos Salcedo Sanz, Marin Musinov, Roko Gašpar, Blago Gašpar, Bartul Ora, Sven Anton Horvath, trener: Teo Strunje

FUTSAL PULA: Žarko Luketin, Daniel Moravec, Dean Moravec, Goran Urošević, Robert Grbić, Stefano Galešić, David Mataja, Belmin Hasanbašić, Manolo Bilić, Niko Vukmir, Ivan Šulentić, Miloš Stojković, Franko Jamičić, trener: Frane Despotović

STRIJELCI: 0:1 Vukmir (8′), 1:1 Kazazić (12′), 2:1 Pulinho (19′), 2:2 Mataja (34′), 2:3 Stojković (36′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Novo Vrijeme 5 (3+2), Futsal Pula 8 (5+3)

ŽUTI KARTONI: Grbić (30′) – FUTSAL PULA

IGRAČ UTAKMICE: Miloš Stojković (FUTSAL PULA)

- Oglas -