Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKMakarsko kulturno ljeto4 POZE, SRETAN SVRŠETAK Komedija koja oduševljava publiku stiže u Makarsku

4 POZE, SRETAN SVRŠETAK Komedija koja oduševljava publiku stiže u Makarsku

Komedija “4 POZE, sretan svršetak” premijerno je izvedena ovo ljeto na “Teatru uz more” u Splitu i odmah na prvu osvojila je srca gledatelja.

Već prva izvedba bila je dovoljna da se pronese glas o predstavi koja se mora pogledati te se otada ne prestaju nizati rasprodana gledališta.

Nema sumnje da će i ona zakazana za 28. rujna u Ljetnom kinu Makarska oduševiti posjetitelje.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić publiku diljem Hrvatske ovog ljeta nasmijali su do suza svojom izvrsnom glumom a svakom novom izvedbom ljestvicu popularnosti podižu još više.

Strastvena, iskrena i sexy komedija, koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju uistinu je obilježila ljetnu kazališnu sezonu a na turneju se tek spremaju.

Borko Perić: Iskreno vjerujem kako će svi posjetitelji koji dođu pogledati našu komediju “4 POZE, sretan svršetak” izvrsno se zabaviti jer se i mi sami na pozornici zabavljamo i često smijemo jedni drugima. Predstava teče vrlo brzo, scene se izmjenjuju a svaka obiluje humorom i životnim pričama. Publika, a i mi sami lako se pronađemo u njima i zaista nam je užitak igrati “4 POZE” što vjerujem i publika osjeća. Pozivamo sve ljubitelje dobre komedije da nam se pridruže 28. rujna u 20 sati u Ljetnom kinu Makarska a mi obećavamo da ih nećemo razočarati.
MD

- Oglas -