Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacija2. Kongres obiteljskog smještaja: TZ Makarska organizira prijevoz u Split za privatne...

2. Kongres obiteljskog smještaja: TZ Makarska organizira prijevoz u Split za privatne iznajmljivače

Turistička zajednica grada Makarske poziva sve privatne iznajmljivače na sudjelovanje na 2. Kongresu obiteljskog smještaja, koji će se održati 27. i 28. Ožujka u Hotelu Radisson Blu u Splitu.

Kongres u organizaciji Hrvatske udruge obiteljskog smještaja te u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije namijenjen je svim nositeljima obiteljskog smještaja, dakle svim iznajmljivačima.

Turistička zajednica grada Makarske svim prijavljenim privatnim iznajmljivačima koji su registrirani u sustavu eVisitor na području Grada, nudi besplatni organizirani prijevoz na 2. Kongres obiteljskog smještaja. Broj mjesta je ograničen.

Zbog ograničenih mjesta, prijave iznajmljivača za dolazak na kongres potrebno je izvršiti preko: https://huos.org/prijava-kongres-2023/, te poslati mail na info@makarska-info.hr s potvrdom za prijavu na Kongres, te ime i prezime privatnog iznajmljivača za kojeg je potreban organizirani prijevoz od strane Turističke zajednice grada Makarske

Glavna svrha kongresa je upoznavanje naših iznajmljivača s novim trendovima, brendiranjem i potporama obiteljskom smještaju u Splitsko-dalmatinskoj županiji te poreznom politikom. Gosti predavači zastupat će teme koji su iznajmljivačima od važnosti u uspješnom poslovanju.

Nove projekte vezane uz destinaciju i brendiranje smještaja predstavit će TZ Splitsko-dalmatinske županije. Županija Splitsko-dalmatinska predstavit će projekt Ambasador u turizmu, a Upravni odjel za turizam i pomorstvo novosti vezano za kategorizaciju.

Ministarstvo turizma i sporta RH izlagat će na temu planirane rekategorizaciju starijih objekata za smještaj. Predstavnici Porezne uprave upoznat će sudionike sa tematikom ulaska iznajmljivača u PDV sustav i svim ostalim pitanjima vezano za njihovo poslovanje.

Na Kongresu učestvuju gosti predavači iz Hrvatske, kao i iz Francuske, Italije, Slovenije, Crne Gore koji su na čelu udruga i organizacija koji se bave poslovanjem obiteljskog smještaja, te koji će uputiti u novitete i načine na koji se svaki mali iznajmljivač može istaknuti od konkurencije. Svakako da su tu i predstavnici domaćih i stranih platformi s kojima naši iznajmljivači surađuju ( Booking.com, Adriagate, LITTO d.o.o.) – obavještavaju iz TZ Makarska.
MD/foto

- Oglas -