Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaPULMOLOG SAŠA SRIĆA PROSVJEDNICIMA "Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate...

PULMOLOG SAŠA SRIĆA PROSVJEDNICIMA “Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama. Za par dana povećanje brojki i tako u nedogled…”

I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvjestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja – komentirao je na društvenim mrežama današnji prosvjed u Zagrebu pulmolog Saša Srića, poručivši građanima da ostanu odgovorni.

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera.Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim pristupom teško izbjeći – nastavlja Srića.

-Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a biljžimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom.Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara.Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama.
Ovo je sve samo ne legalan prosvjed.Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge.
Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako u nedogled – poručio je Saša Srića.
M.D. / foto: Facebook

- Oglas -